Tulossa!

Raikas Hedelmäsmoothie, Napoleonkakku ja Valkosuklaa-mustikkaleivokset

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Jauhelihapannukakku


Tervehdys!

Reissuilun ja lomailun päätyttyä oli taas aika lisätä tänne muutama tuotos.
Olen kuullut jauhelihapannukakun olevan hyvää, ja moni tekee tätä viikonloppuisin. Noh, pakkohan tämä oli pannukakun ystävänä testata, ja täytyy sanoa, että epäilyksistäni huolimatta, tämä yllätti positiivisesti.

Ohje;
7 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 muna
50 g sulatettua voita

Täyte;
400g jauhelihaa
purkki tomaattimurskaa
purkki ananaspaloja
pussi hernemaissipaprikaa
juustoraastetta pinnalle

Tee pannukakkun pohja, ja kaada uunipellille. Paista jauheliha, ja mausta normaalisti. Voit sekoittaa tomaattimurskan suoraan jauhelihaan. Kaada jauheliha pohjan päälle, lisää ananaspalat, hernemaissipaprika ja juustoraaste. Paista 200 asteessa n. 25min, jos tuntuu että juusto tummuu liika, laita joko leivinpaperinpala päälle, tai lisää juusto 20min paiston jälkeen, ja jatka paistoa 5min.
Myöskään ei suurta merkitystä ole sillä, lisäätkö pohjan täytteen päälle, vai täytteen pohjan päälle.

Helppo herkutteluruoka viikonloppuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti